torstai 23. tammikuuta 2014

Omenakukka -jumppi

Meidän taloudessa ei olla vielä jumppeja nähty, mutta nytpä löytyy ensimmäinen. Ottobre:n Nukkumattihaalarista pidentämällä muokattu, huppu piirretty Jumpsuitin kaavasta. Ommellessa kyllä ihmettelin, miksi ihmeessä päädyin tämmöiseen haarakiilalliseen malliin, kun sen kiilan ompelu päätyy aina jonkinlaiseksi painiotteluksi! En ymmärrä, miten saisin sen pysymään paikallaan paininjalan alla ilman ruttuja. Aina lopputulos kuitenkin näyttää yllättävän siedettävältä kaiken sen tuskanhien vuodatuksen jälkeen. Kangas Majapuun neulosta, vaihtareilta saatu. Lahkeesta löytyy Majapuun kaupanpäällinen ompelumerkki. Resorin virkaa toimittaa raitatrikoo Linneliltä. Resorit pitkät, että saa käännettyäkin.

Kuvia ottaessani jumpissa on jo viili- ja kaurapuurotahroja ja siinä on nukuttukin jo eka yö, kun eihän sitä saanut illalla riisua... Ja äiti on taas mielissään! Haluaisin pukea tämän 2-vuotiaan pelkkiin jumppeihin tästä lähtien, on jotenkin niin halittavan näköinen siinä! Ja flunssapotilaalle tämä onkin ihan omiaan, samoin kuin pienet pelikierrokset tabletilla, että malttaa lepäilläkin pikkupotias.

6 kommenttia:

 1. Kaunis jumppis! Olisitpa nähny mun ensimmäisen yritelmän.. Meinas tulla itku..

  VastaaPoista
 2. Hieno jumpsuit, kivasti sopii resori kankaaseen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Onneksi ompelutaidon osalta kehitys suuntautuu ylöspäin, vaikkakin hitaasti! Ja kiitos Hanna vielä tuosta Miina&Manu-palasesta, josta postailin aiemmin =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis jumpsuit, ihanan raikkaat värit :)

  VastaaPoista
 5. Muuten just tuli puettua omakin typykkä jumppiksiin pitkästä aikaa, ja samaa ihmeteltiin et onpas jotenkin erityisen suloinen niissä! Ja het tuli himo tehdä uusia, kyseiset oli kesältä ja aika nafteja jo. Tää on niin nätti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...