perjantai 17. tammikuuta 2014

Kierrätysfarkut tytölleKierrätysompelu on mielestäni tosi palkitsevaa ja farkku on materiaalina siihen tarkoitukseen ihan parhaasta päästä kestävyytensä vuoksi. Harmikseni en muista mitä Ottobren kaavaa näihin käytin, kun näiden ompelusta on jo hetki vierähtänyt. Aika reilusti oli kasvunvaraa, on edelleenkin. =) Vetskarin leikkasin irti ja ompelin etumuksen kiinni.

5 kommenttia:

 1. Hienot farkut! Hyvin olet saanut hyödynnettyä tehdastekoisia elementtejä. :) Minäkin tykkään käyttää vanhoja farkkuja materiaalina ompeluksiin.

  VastaaPoista
 2. Kivat farkut! Taskut erityisesti, pienensitkö valmiita vai ompelitko nää alusta asti?

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Olen näihin kanssa ihan tyytyväinen, varsinkin varsikenkien kanssa näyttävät oikeasti ihan tyylikkäiltä. Johtuu varmaan siitäkin, että kangas on siskoni vanhoista sikakalliista farkuista! Takataskut irrotin ja pienensin. Olisi noin pienelle pepulle voinut hyvin pienentää enemmänkin!

  VastaaPoista
 4. Farkut on ihan parasta kierrätysompeluihin. Varsinkin kun joku on kuluttanut ne valmiiksi ihanan pehmeiksi. Hienot farkut, ja onneksi lapset kasvaa ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mia! Tykkään kanssa, että farkku vaan paranee käytössä. Ja tytön koivet venyvät sellaista tahtia, ettei paljon haittaa, että äiti ompelee säännönmukaisesti liian isoja vaatteita! =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...