perjantai 6. toukokuuta 2011

Kevättä pipoissa
Pipoja on syntynyt sekä omalle tytölle että kaverien lapsille. Ensimmäisen taustalla näkyy Stoffecken tilauksessa saapunut kesämekkokangas, pitäisi vaan enää rohkaistua ompelemaan niitä mekkoja!

Etana oli oikeastaan pikkuneidin heittämä idea, josta tuli niin söpö, että pitää laittaa sellainen itse idean keksijänkin vaatteeseen.
Stoffeckelta on tullut ihania kankaita, joita tässä onkin kiitettävästi hypistelty! Kiitokset vielä kimppatilaukseen osallistuneille, kaikki sujui hirmu mallikkaasti eli voisihan tuon ottaa joskus uusiksikin =)

3 kommenttia:

 1. Kivoja pipoja :)
  Ja kiitoksia! Hain kankaat eilen postista, on ne niin ihania :). Nyt vain pesemään ne että pääsee jossainvälis ompelemaankin :D

  VastaaPoista
 2. Kiva että tuli hyvin perille! Ihastuin niin moniin teidän muiden tilaamiin kankaisiin, että olisi tehnyt mieli tilata heti uudestaan niitä itsellekin, mm. juuri lintuja =)

  VastaaPoista
 3. mä toivon että joku tässä tekee kimppatilausta että mäkin pääsen mukaan, mies meillä vaan rupeaa hermostumaan kun kaapit täyttyy kankaista ja kun nyt on tiedossa niin tukholman matka kuin tallinnan matkakin ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...