torstai 21. huhtikuuta 2011

Pipoa, pöksyä ja pääsiäistä!

Keväinen pipo syntyi Kangastukun Interlock-trikoosta, vuorena ohkaisempi EK:n ruskea trikoo. Applikaatiot fleeceä. Ohjeena käytin Kukikkaat kuosit -blogin mainiota ohjetta. Ja yhden sovituskierroksen ja pienennyksen jälkeen tulikin juuri täydellinen pipo!

Samaisesta interlockista syntyivät nämä leggarit taas Ottobren Stripy Legs kaavaa muokaten. Kumpparin olen aina aiemmin ommellut kujaan, mutta koska se vääntyily ja kääntyily aina harmittaa, kokeilin tällä kertaa siksakata kumpparin kolmiaskelsiksakilla vyötärölle ja käänsin sitten vyötärön ja tikkasin kaksoisneulalla kiinni. Nurjalla puolella siis näkyy vyötäröllä tuo siksakkaus, mikä ei minua yhtään haittaa. Kumpparin pituuden säätö on tällä menetelmällä kylläkin hieman hankalampaa eikä pituutta voi niin helposti enää muuttaa.

Keväiset lintuset lennähtivät oksille roikkumaan meidän pääsiäisen piristykseksi. Näiden värkkääminen on ollut sopivaa puuhaa sairastellessa, kun ei sen rasittavampaa jaksa tehdä. Ja sairasteluahan on riittänyt...

Käytin näihin puuvilla- ja bambulankoja ja puuvillakangastilkkuja.

Mukavaa pääsiäistä kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille!! =)

3 kommenttia:

  1. Vastavierailulla =) Tosi kauniita ja siististi valmistettuja ompeluksia sinulla =)

    VastaaPoista
  2. Hauskoja nää linnut!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...