lauantai 19. maaliskuuta 2011

Jämäpalatunika

Lilan velourin jämät (EK:sta) sain hyödynnettyä lähes täydellisesti tähän Ottobren Muru-tunikaan, joka koostuu kätevästi aika pienistä paloista. Helmakappaleet jäivät kankaan puutteessa vähän kapeammiksi, kuin kaavassa ja siten ei rypytystä tullut niin paljon, mikä ei juuri haittaa. Kiva ja helppo oli tehdä tällainen napituslista, pitäisi vielä opetella tekemään napituslista paitaan ilman tuota vaakasaumaa... Onkohan siihen olemassa joku hyvä ohje?

Hihoissa poimutukset, mikä oli uusi ja aika työläältä tuntuva juttu, en heti oikein hoksannut miten se piti tehdä. Lopputuloksesta kuitenkin tykkään eli tällaisia jatkossakin! Applikaatio fleecestä, ihan vaan suoralla ompeleella ommeltu.
Nepparit jaksoivat kiinnostaa sen aikaa, että sai napattua pari kuvaa ilman liikettä!

Muistutus vielä edellisen postauksen Stoffecke kimppatilauksesta, johon mahtuisi vielä 2-3 mukaan! Ja sieltähän saa myös mm. nappeja ja Farbenmix-kaavoja...

Tarkemmat ohjeet tilauksen tekemisestä sitten s-postitse kiinnostuneille, mutta käytännössä menee niin että voin tehdä tilauksen Stoffeckelle kaikkien puolesta ja hoitaa maksun könttänä sinne saksaan. Ja sitten postittelen ne kankaat niille, jotka eivät asu hakumatkan päässä.

1 kommentti:

  1. Voi kun ihana :)
    Jonkun blogissa tais joskus olla tos nappilistan teosta.. viel ku muistas kenen :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...