sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Aika herättää blogi talviunilta!

Pitkä talvitauko takana bloggauksen saralla ja nyt onkin aivan hirmuisesti intoa ja ideoita kaikenlaiseen värkkäämiseen! Pikkuhiljaa niitä toteutellaan. Kangastilauksia on tehty ja tekeillä ja pitäisi raivata vanhoilta kankailta nyt ensin tilaa kaappeihin. Kevät on kyllä ihan parasta luomisen aikaa!

Muutto on melkoisesti verottanut ompeluun käytettävää aikaa. Omakotitalon verran uusia verhoja ommeltavana ja huoneita sisustettavana, välillä uuvuttaa vaikka onkin mukavaa. Ja verhojen ompelukin alkaa vähän maistua puulta. Tällä hetkellä 5 verhon kasa odottaa ompelijaansa...

Jotakin muutakin on valmistunut:Pikkuneiti nimittäin aloitti osa-aikaisen päivähoidon ja äidin piti ommella sen kunniaksi sisätossut. Samalla Tepsukka-kaavalla, kuin aiemmin ompelemani, Ottobreesta. Suurensin vain kokoa vastaamaan n. 23 kokoa. Vakosametti EK:sta, samoin pohjan tekonahka. Vuoren pilkkupuuvilla Piskuisesta. Ja hyvin pysyvät jalassa!

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Ihanat tossut! Muutenkin blogissasi on tosi kauniita töitä, ihania neuleita, suloisia ja huolella ommeltuja vaatteita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuopa lämmittää mieltä! Blogisi kuuluu yksiin lemppareistani =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...