sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Minttu ja VilleMussukoilta tilattu ihana Leena Rengon Minttu ja Ville -kangas mekkona, kaverina punainen pallotrikoo. Jotenkin jouluinen tuo punaisen sävy ja valkoisella pohjalla aika raikas. Ja sopivan kevyt ja pehmeä trikoo. Pikkusisko tarvii tietysti kanssa!

Taustalla Metsolan oliivi apila, tosi kaunis vihreä sävy, josta tulee vielä jotakin kivaa pikkupoiikaselle!

7 kommenttia:

 1. Hieno! Tosi hyvin käy tuo pallokangas helmaan.

  VastaaPoista
 2. Mulla tätä samaa kangasta kahdessa värissä tuolla odottamassa. Onpa suloinen mekko ja käy nätisti tuo pallokangas tosiaan tuohon kaveriksi. Mulla lyö vähän tyhjää vielä, että mitä noista kankaista oikein tekisin, mutta mekkoja taitaa tytöt meilläkin vaatia :)

  VastaaPoista
 3. Oo, tää on kyllä tosi söpö ja ihana mekko. <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!
  Laura: munkin mielestä pallot on kivat ja tyttökin heti huomasi, että Mintunkin mekossa on palloja! Seuraavaan mekkoon ehkä raitaa...
  Hanna: arvoin pitkään noiden värien välillä. Oranssi olis ehkä enemmän mun juttu, mutta punainen helpommin kaupattavissa kriittiselle tytölle =)
  Nova Melina: tämä kangas on juuri niin söpöä, ettei ole vaikea tästä tehdä söpöä mekkoa!

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvin kyllä toimii tuo pallokangas tuossa, hyvä valinta! Tykkään ku hihat on samaa kangasta ku miehusta. Kaunis blogi sulla, täytyy lueskella kauemmas. Onnea uudelleen aloittamiselle!

  VastaaPoista
 6. Oi kovin kaunis mekko! Itseä oikein harmittaa, kun ei ollut kohderyhmään sopivaa käyttäjää kankaalle ;)

  VastaaPoista
 7. Kivaa, kun jaksatte kommentoida!! Innostuin niin kovasti tästä kankaasta, että haluaisin heti ryhtyä pikkusiskon mekkoa ompelemaan, mutta jokunen kiireisempi homma on vielä työpöydällä...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...