torstai 26. tammikuuta 2012

Mekko kahdella tavalla!

Kukkamekko


Kukkamekko: pääntie


Kukkamekko: taskut


Kukkamekko syntyi Stoffeckelta tilatusta kukkacollegesta, taskuissa pinkkiä interlockia, resori Sampsukasta. Kaavana Quiara. Teinkin mekon ensin hupulla, joka kuitenkin tuntui ahdistavan tyttöä siinä määrin, että leikkasin sen pois ja tein pääntielle kaitalehuolittelun resorilla. Nyt mekko on mieluisampi tytölle, itse ehkä tykkäsin huppuversiosta enemmän, en ole varma...


Hupparimekko


Huppumekko


Siltikään ei mekko ole kovin kovassa käytössä, college on ehkä vähän liian "tönkköä" näin pitkään malliin ja kokokin on vielä aika reilu. Lisäksi meille on rantautunut ilmiö, ettei uusia äidin ompelemia mekkoja kovin mieluusti laiteta päälle, vaan mieluummin valikoidaan itse kaapista jotakin kesäistä, ohutta ja yleensä pieneksi jäänyttä! Oikeastaan joka asiassa mieluummin tehdään päinvastoin kuin äiti ehdottaa... Huoh, veikkaan, ettei tuo asia tule tytöllä varmaan koskaan muuttumaan =)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivan blogin täältä löysinkään =) Kaunis on mekko, hupulla tai ilman. Mistä tuo kaava löytyy?

    Kovin on tuttua täälläkin tuo tyttölasten tarve valita itse vaatteensa ;). Voin sanoa yhden pienen(4v) ja yhden ison(16v) tytön (sekä kahden pojan) äitinä ettei totisesti tule päätösvalta -mitä tänään puetaan päälle, muuttumaan ajansaatossa. Päinvastoin... Isommat meillä valitseekin jo täysin omat vaatteensa. Ja hyvä niin. Mutta ihanaa on kun vielä edes vähän saa äiti pienimmälle valita vaatteita... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Juu, paras luopua toivosta, että tuohon voisi vaikuttaa ja yrittää vaan päästä jyvälle, mikä milloinkin on mieleen, etteivät jää vaatteet kaappiin pölyttymään. Onneksi on myös tuo pikkusisko...

    Quiara-kaava on Farbenmixin, tilasin sen Michas Stoffeckelta kangastilauksen yhteydessä. Näitä kaavojahan myy Iinukin, en tiedä onko juuri tätä nyt valikoimissa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...