sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Kaikenkarvaisia ystäviä

Hernepusseja on näkynyt ainakin Lapinkan talossa ja sitä kautta syntyikin idea hernepussieläimistä. Juhannuksen kunniaksi tein nämä ystäväperheen lapsille viemisiksi. Ideasta toteutukseen meni päivä, joten olisivat ehkä kaivanneet hieman enemmän tuotekehittelyä, mutta toisaalta on ihan hauska arvuutella, mitä lajia mahtavat edustaa...Valkoinen tunnistettiin "haamuksi" uuden omistajansa toimesta!

Jatkossa en ehkä tee tällaisia joustavasta kankaasta, koska hermothan sitä ommellessa meinasi mennä. Toisaalta oli lopputulos ihanan pehmeä (materiaaleina velour, joustofrotee ja fleece). Joka tapauksessa täytynee näitä tehdä kotiinkin!

3 kommenttia:

 1. Mä luulin tuota valkoista lampaaksi, mutta voihan se haamukin olla.

  Mulla on suunnitelmissa riisitäytteiset kangaspussit kun satuin kaapista vanhaa puuroriisiä löytämään. Enää puuttuu loistava idea, jonka voi kotona olevista kankaista toteuttaa. Tai sitten mennään ihan vaan neliöllä.

  VastaaPoista
 2. Juu, lammasta tosiaan yritin tehdäkin. Kiva, että joku tunnisti! Vasta jälkikäteen kuulin, että riisilläkin näitä monet tekevät. Se olisi ollut taloudellisempi vaihtoehto, koska meidänkin kaapin perukoilta varmasti jotain vanhaa riisiä löytyy. Neliöihinkin voisi vaikka applikoida kaikenlaista...

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloisia!

  Tämmösiä pitäs ommella omille lapsille! Kiitos kivasta vinkistä.

  Kannattaa Lilli käydä blogissani kurkkimassa.. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...