maanantai 31. toukokuuta 2010

Blogi avautuu!

Tässäpä nyt ensimmäinen blogipäivitykseni! Blogin tarkoitus on toimia käsityöpäiväkirjanani, jotta kaikki tekeleeni pysyvät muistissa ja järjestyksessä... ja ehkä niitä haluaa joku muukin katsoa. Itse olen saanut niin paljon ideoita ja innostusta muista blogeista, että olisihan se mukava lisä, jos niitä joku saisi minunkin blogistani.

Tässä ensimmäinen juuri valmistunut tekeleeni eli pikkuiset sisätossut pikkuiselle neidille. Kaava on Ottobre 1/2009 Tepsukka-tossut, koko 21. Päällä Eurokankaan ruskea vakosametti, vuorena verhokangasta kirpparilta. Nepparit upouusilla Prym-pihdeillä laitetut ja hyvin helppo olikin nuo laittaa. Ensimmäiset tossuni, joissa ongelmana lähinnä eriparisuus muodon osalta, kun en ihan osannut samanlailla ommella joka kohdassa, kooltaan ovat kuitenkin melko yhtenevät. Pohjissa jarrut Socken-Stop aineella, askarteluliikkeestä. Epäilyksistäni huolimatta pysyvät hienosti jaloissa tiukassakin ryömimisessä!7 kommenttia:

 1. Oi kun on söpöt tossut! Kankaat ovat ihania, ja pohjan liukuestekuviostakin olet tehnyt tyyliin sopivan. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogini ensimmäisestä kommentista! Ihanaa saada palautetta =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossukat!Ekaa kertaa visiitillä täällä=)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista ja tervetuloa =)

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi ja voi miten suloiset tossut!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...