keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kaunista tunnelmaa!

Ihastuin tämän neuloksen unenomaiseen tunnelmaan. Ja valmiina vaatteena se toimii vielä paremmin! Rakastan.Mainiota tässä on myös se, että kuosin suunnittelija on vanha tuttuni! Niin lahjakas Tiina, jonka yritys Kauneve myy kaikenlaista kaunista. Tiinan suunnittelemia neuloksia löytyy Vanja Sean kautta.


Ja lisäksi olen ihastunut mahdollisuuteen saada näitä oikeasti lähivaatteita: Suomessa suunniteltu ja valmistettu kangas ja itseommeltu vaate. Kaulukseen löytyi ohjeistusta Made by Linnean blogin Jättikaulustutoriaalista.

8 kommenttia:

 1. Aivan huikaisevan kaunis onkin tuo kangas ja hyvän mallisen paidan olet siitä tehnyt! Pitääkin käydä hieman kurkkimassa tuota tarjontaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henna ja Sanne-Maija! <3

  VastaaPoista
 3. Aivan upea kangas. Ja miten hieno tunika!! Onko oma kaava vai mikä? Todella, todella kaunis kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen aivan hulluna tähän kankaaseen, laatukin on mainiota :) olen käyttänyt ihan tavallista peruspaidan kaavaa, joita löytyy monista lehdistä ja kirjoista. Yleensä niitä pitää vähän muokata omille mitoille sopiviksi käyttäen apuna sovitusversiota halpiskankaasta ja vertailemalla vaikka johonkin hyvään valmiiseen paitaan. Pituutta lisäsin hieman jatkamalla kaavaa ihan suoraan alaspäin. Ja kaulus tosiaan Linnean blogin ohjeella :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttava kangas ja tunika, tosi tyylikkään näköinen :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno. Kangaskin on hieno, hienon kuosin Tiina suunnitellut. Välillä kyllä harmittaa, ettei tuollaiset lahjat ole enemmän tunnettuja.

  VastaaPoista
 6. On kyllä tosi hieno paita/tunika ja kangas kaunista! Sopii sulle hyvin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...