sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Haasteena kevättakki itselle!Olen vähäsen koukuttunut Facebookin ompeluyhteisöön, jota kautta osallistuin maaliskuun takkihaasteeseen. En ole koskaan ommellut itselleni takkia, joten täytyy kyllä nyt olla tosi tyytyväinen, että tuli valmista ja vieläpä maaliskuun viimeisenä päivänä! ;-)

Kangas on Alvar Aallon käsialaa, Artekin puuvillaa, jonka ostin käytettynä aiemmin verhona palvelleena.
Yhdistelin kahta eri Burda-kaavaa ja lisäsin vielä hupun, jonka olen joskus itse piirtänyt, kietaisumallisen. Sivusaumoissa on taskut, sellaisiin tykkään kädet sujauttaa! Tässäkin takin alla on ohkanen villatakki eikä tee yhtään tiukkaakaan. On se jotenkin ihanaa pukeutua tämmöiseen mittatilausvaatteeseen, juuri minua varten tehtyyn!! =)

Ei tässä ihan mokiltakaan vältytty, kuumepäisenäkin tätä tuli tehtyä, mikä ei ehkä ole kaikista fiksuinta... Mutta minkäs teet, kun ei malta pitää sormiaan erossa!8 kommenttia:

 1. Ihana! Toi malli vaikuttaa tosi kivalle. Sopii paitsi sun, niin myös monelle muullekin vartalotyypille...ja tietysti tuo kangas on ihana!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kiva malli. Oletpa hienosti yhdistellyt eri kaavoja. Ja kangas on kuin raikas karkki :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan keväinen!
  Sinulle on haaste blogissani http://turkoosikissa.blogspot.fi/2014/04/11-asian-haaste.html

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin hieno, savassakin tätä ihailin jo. Mutta nyt tajusin vasta, että sulla on blogikin. Mitenhän se on jäänyt sisäistämättä, piti lukiajksikin klikkautua ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos ihanista kommenteista! <3 Kiitos, Sanna! Täytyypä tulla kurkkimaan =) Tervetuloa vastavierailulle, Kukka! Oot ihan mun idoli! =)

  VastaaPoista
 6. Ompa upea, pirteä ja raikas takki! hieno malli!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...