sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tanssihame




Isosiskolle tanssihame pinkistä velourista (Stoffeckelta), resori Ottobre shopista. Ohjeen lähtökohtana hame Ottobre numerosta 1/2012, mutta aika paljon sitä muutin. Tämän tyylisiä tarvittaisiin kesäksi useita, ehkä vähän kevyemmästä kankaastakin. Tätä on nyt joka tapauksessa käytetty viikon ajan päivittäin, ihan helpolla sitä ei pesuunkaan luovuteta! Onnistunut ompelus siis ja äiti on onnessaan, kun vihdoinkin jokin kelpaa... =)

Leggarit viimevuotisen Ottobren hameleggareiden ohjetta pidentäen, trikoo taisi olla Royal-tuotteelta. Mukava tuollainen reilumpi käänne lahkeissa.

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kirahvihaalari







Isosiskolle ei enää haalaria saisi päälle millään. Pikkusiskolle voi onneksi vielä näitä ihania "vauvamaisia" juttuja ommella. Ottobren mustikkahaalari tällä kertaa vetoketjulla ja kirahvilla. Velour Stoffeckelta, resori Sampsukasta, pallopuuvilla Amy Butleria. Kirahvin nappasin mukaan mustikkahaalarin kaava-arkilta, hetken mielijohteessa. Ihana tuli!

torstai 22. maaliskuuta 2012

Meillä tykätään tuplatötteröstä!




YHdessä Mato Matala -kirjassa eräs "Taneli tykkää tuplatötteröstä". Niin meilläkin! Ja tykätään myös Mato Matalasta ja sen kavereista!

Tötteröt Tildaa samoin kuin pari kankaista, loput EK:sta ja kirpparilta. Kesää odotellessa... =)




Sain Hannalta Hyvän Mielen haasteen, kiitos siitä! Minä saan hyvää mieltä aika monenlaisista jutuista, tässä joitakin (ei tärkeysjärjestyksessä):

1. Pehmoisen vauvani märät pusut
2. Iloisen 2-vuotiaan tyttöni höpsöt hassuttelut
3. Rakkaus ja sen osoitukset
4. Luonnon tuoksut ja äänet
5. Uuden luominen
6. Ideointi
7. Kukkaset
8. Rauhaisa kylpy
9. Päätön kikattaminen käsittämättömälle jutulle
10. Kauniit ja elämänmyönteiset blogit


Tässä Hyvän mielen jaon ohjeistus:

"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."


Minä jaan Hyvää Mieltä seuraaville bloggaajille:

Ihan tavallinen
Knitting Manta
Ruohonvihreä
Mieli
Sylis

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Perhoset lentää sun uniin...






Isosiskon vanha uudinverho sai uuden ilmeen perhosapplikaatioilla pikkusiskon iloksi. Samaa voileeta jäi reilusti yli isosiskollekin prinsessaverhoksi. Pitäisi vaan keksiä, miten isosiskon verhon saisi kivasti seinään kiinni?

Perhoset edes hieman peittävät kissojen kynsien jälkeensä jättämiä reikiä verhossa...


Pieni lintu -blogissa on hauska valokuvauskilpailu, johon tällä kertaa osallistuin itsekin. Käykää katsomassa ja ilostuttamassa päiväänne kauniilla valokuvilla! =)

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ihana pipo







Muita ihania -blogista löytyy ihana pipo-ohje ja iso joukko näitä pipoja. En oikein kerennyt haasteeseen osallistua, mutta kiva oli silti tämmöinen neuloa! Pari uutta jämälankaa piti ostaa, ettei tule liian synkeä pipo... =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...